2018-01-15 917 瀏覽
至鐘意食辣野既我,見到朗豪坊大大隻招牌話開左間新川菜,即刻睇完戲就去試下星期六夜晚都唔算等得耐,大約15-20分鐘左右。Lee間店有個特色就係門口有塊大大塊既玻璃,可以睇到d師父燒串燒。無錯,lee間川菜係有串燒食嫁。但因為同男朋友兩個去,所以食得唔多野,唯有下次再叫串燒啦。Lee到既水煮系列係招牌菜,同男友兩個人就叫左個酸菜魚食實在係好好好大盤,兩個人食真係好飽,因為除左酸菜魚,仲要有好多好多薯粉係裡面,另外如果想食其他配菜都係可以加錢加。Lee盤酸菜魚d魚真係好滑好滑,而且唔會一夾就散開,真係好好食,而且口味可以選辣同唔辣,甘我當然係食辣啦!但唯一一樣不足就係對於食辣控黎講,就會唔夠辣味,不過整體黎講係幾好食。下次會再去試下其他辣d既水煮系列,再同大家分享下。

但因為同男朋友兩個去,所以食得唔多野,唯有下次再叫串燒啦。

Lee到既水煮系列係招牌菜,同男友兩個人就叫左個酸菜魚食
南充酸菜魚

下次會再去試下其他辣d既水煮系列,再同大家分享下。
南充酸菜魚