老公其中一個最愛蒲位就係朗豪坊頂樓D 既bar 同餐店去enjoy happy hour, 食德國豬手同啤酒, 但係似曾相識但又未去過既The Sky Bar 真係第一次到訪, 而老公都好開心佢既戒煙週年就係星期一三四有兩小時任飲cocktail, mocktail, wine, 啤酒同果汁, 加埋好豐富既complimentary snacks (薯條好好味)另外a la carte 都有好多mains, 海鮮, pasta 類都令我有選擇困難- 又想食生蠔又想食pasta.... 不過最後我同老公各有各嗌左個main: Surf & Turf (有曬佢既最愛- 牛扒同龍蝦) 仲有我既 Rack of Lamb 都有蠔做side 而大滿足...總結我地兩公婆都好鐘意呢度,我地happy hour 仲可以同一班三五知己enjoy 兩小時free flow, 加埋下次我一定要食生蠔先夠enjoy!