2024-02-17 858 瀏覽
之前有朋友話朗豪坊SKY BAR 食物唔錯👍🏻而且環境都好適合傾計💬所以就Book左位去食啦🩷去到見到環境真係幾好,朋友果然無介紹錯😎餐廳係指定日子仲有唔同優惠,好似今日係星期二,就有精選生蠔半價優惠😆咁抵~一定要整返半打先啦🦪✨Oyster Platter我地點左三款生蠔,由淡至濃嘅食🦪生蠔質地鮮嫩,帶有微咸嘅海洋風味,入口即溶🤤配埋新鮮檸檬汁同醬料,增添咗酸爽同鮮味 ✨Kingprawn Penne大蝦煮得恰到好處,鮮嫩多汁🦐同彈牙嘅手長通粉完美搭配😎 黑松露醬汁濃郁而香氣四溢,加上蟹肉令整道菜嘅味道更加豐富😚✨Rack of Lamb羊排都烤得恰到好處,外酥內嫩😚肉質鮮美,帶著微嫩口感🤤搭配上香草風味嘅醬汁,增添咗一絲絲嘅香氣✨Trio of Chocolate三款由朱古力做出嚟嘅甜品各有特色😎首先係甜橙酒朱古力心太軟,朱古力夾雜住橙香,口感豐富🍊朱古力盆栽係紅莓乾配上朱古力,酸酸甜甜好問胃🫐最後係朱古力雪條,朱古力味拖肥配上薑糖脆脆,非常特別✨SnowBall 係一款經典嘅雞尾酒🍹蛋酒加上7-up 好易入口

✨Oyster Platter

✨Kingprawn Penne