2020-10-19
呢間餐廳位於柴灣角,近南豐紗廠。如果大家行完南豐紗豐又或者愉景新城,想食啲有特色既餐廳或者搵間舒服啲既餐廳,就可以黎呢間到試下。.今日食左下午茶,夜晚都唔太肚餓,就同朋友黎左呢間到飲下咖啡,食下甜品。望住個海景,心靈都寧靜啲。夜晚仲望到靚靚汀九橋。.我地嗌左一杯凍Hazelnut Latte, 薯條同心太軟。呢到既咖啡雖然冇打住啲咩名堂,但質素就好高!咖啡香濃,hazelnut syrup既香同咖啡都好夾,咖啡豆唔酸,又唔會苦澀,飲落香濃幼滑!.薯條就新鮮熱辣辣炸起,同朋友傾下計食下小食就最岩。薯味重,size又夠粗同大條,咬落好滿足。配埋佢地個秘製sauce,都唔洗點ketchup。.心太軟我地叫佢後上,呢間都serve得好好!食哂薯條先上,咁就唔怕凍哂。心太軟整得好靚,岩哂我地黎打卡。食完心情都靚哂☺️