2017-11-18
一入餐廳望到居高臨下嘅維港景,真係好靚我地book左梳化海景位置與老公並排而坐,梳化位置好舒服,與鄰座亦有距離,餐廳排位方式很好👍👍待應們亦都十分有禮貌及細心講解介紹餐牌上嘅食物,值得一讚👍👍我哋一個點左Set dinner上嘅牛扒,香烤味濃,牛扒要medium rare亦煮得剛剛好😍😋配上前菜及湯,精緻好味另一個是散叫,點了黑松露鵝肝蒸蛋,此菜式賣相精緻特別,配上法式杏仁千層酥,十分鬆化,食完此菜並品嚐他們的士多啤梨茶,可以清清味蕾,不錯👍👍主菜點了羊架,份量十足,medium rare亦煮得剛剛好👍👍好味最後餐廳細心將我散叫的甜品與set dinner的甜品合併一同逢上,夠晒豐富吸引😍😍今晚在美景美食下共進晚餐,滿意又滿足👍唯獨要改進是Receptionist的服務態度,因為她是第一個接觸客人的待應,餐廳應好好安排此位置工作的人,其他待應都十分好,但她的服務態度讓人感到有點奇怪,餐廳希望注意一下😅😅
配上前菜及湯,精緻好味
今晚在美景美食下共進晚餐,滿意又滿足👍