餐廳: Grove
資訊:

餐廳: Grove
資訊:

2024-10-18 132 瀏覽
油塘人口都幾多,不過都好少餐廳仲要論到好食真係5隻手指數得晒我多數lunch有時食依間👍🏻👍🏻而今次食香煎泰式冬陰功豬頸肉燴飯🐷Lunch跟餐包熱飲☕️泰式冬陰功有d微辣係正常🌶️估唔到做西餐個冬陰功味都甘出色食得出冬陰功嘅香茅,南姜嘅香料用咗珍珠米去結合左冬陰功嘅酸辣🍚🍚味道充滿了層次,越食越開胃,不停一啖一啖甘😋豬頸肉比較厚切🐷有微微煎過好香,咬落口感肉質滑嫩💰價錢黎講都合理
油塘人口都幾多,不過都好少餐廳
仲要論到好食真係5隻手指數得晒

我多數lunch有時食依間👍🏻👍🏻
而今次食香煎泰式冬陰功豬頸肉燴飯🐷
Lunch跟餐包熱飲☕️
泰式冬陰功有d微辣係正常🌶️
估唔到做西餐個冬陰功味都甘出色
食得出冬陰功嘅香茅,南姜嘅香料
用咗珍珠米去結合左冬陰功嘅酸辣🍚🍚
味道充滿了層次,
越食越開胃,不停一啖一啖甘😋
豬頸肉比較厚切🐷
有微微煎過好香,咬落口感肉質滑嫩
💰價錢黎講都合理