2010-10-28 60 瀏覽
因為係附近返工, 所以成日都係呢間烘焙買包. 朝早都幾多人架, 真係客似雲來. 我諗大家都覺得佢啲包幾好食, 而且價錢實惠. 我呢排通常食磨菇包, 吞魚包同芝士包. 價錢 $6-$6.5. 好多時個包都暖暖地, 有個暖包做早餐, 人都開心啲. 而吞魚包係有兩款既, 一款脹脹的, 一款扁扁的. 扁的那款包面同包底有黑籽, 咬口好啲. 芝士包入面啲芝士係一粒粒架, 方型幾大粒, 有啲似食sogo donq嗰啲咁, 不過sogo既包係法包, 佢係普通軟包.我見好多人都有係佢度買埋咖啡或茶, 我見到好似加幾蚊就有, 都好抵. 不過未飲過, 唔知好唔好味. 不過間包舖入面自設水吧, 呢個都值得一讚. 不可不提的是當初光顧呢間舖係因為佢既三文治, 十分抵食, 就算係吞魚治都係$8, 大家不防試試. 此外, 佢仲有出焗薯同pizza, 不過我就未試過啦.

此外, 佢仲有出焗薯同pizza, 不過我就未試過啦.

2010-10-28
1 分鐘 (外賣自取)
$6 (早餐)
  • 三文治