2022-08-22 361 瀏覽
拉麵凪 #foodpaholiccc_causewaybay 一直都好想試嘅拉麵🤩,之前試過摸門釘🥲,當日嘅拉麵🍜已經賣完,提早收鋪。🍜豚骨 $91鹹度:普通; 濃厚度:普通;蒜泥:普通: 叉燒; 椰菜絲; 秘製炎之醬: 1辣;加糖心蛋$15湯底都夠濃郁,我會比較喜歡再濃啲,下次會試濃厚/超濃厚☺️ 另外我下次會揀不需要秘製炎之醬,因為飲湯時會有一啲‘搶喉’嘅感覺🥲。叉燒味道正常,幼麵麵條軟硬度適中,整體來講係一個above average嘅拉麵。🍜赤骨 $96鹹度:普通; 濃厚度:普通;蒜泥:勁多: 叉燒; ;蔥粒呢個我冇試到,因為貌似太辣啦🙈 不過勁多蒜泥係好似有一個雪糕球嘅蒜泥係你個拉麵上面,好誇張😳 朋友feedback 都係above average 的水準☺️✨🥟凪豚餃 $23推介🤩,煎得內脆內軟,入面嘅餡充滿肉汁🤤配合上面微酸嘅蘿蔔蓉,可以減低油膩感!!✨阿波尾雞翼 $33即叫即制,上到枱熱辣辣🤩 雞肉嫩滑,外皮微脆👍🏼環境:4/5環境整潔,排排坐嘅座位佈局。服務:4.2/5友善親切,殷勤。對食物有疑問,即刻問佢哋都會識得答,對食材了解👍🏼食物:4.1/5拉麵好食,小食有驚喜

🍜豚骨 $91

🍜赤骨 $96
鹹度:普通; 濃厚度:普通;蒜泥:勁多: 叉燒; ;蔥粒

✨🥟凪豚餃 $23

✨阿波尾雞翼 $33
即叫即制,上到枱熱辣辣🤩 雞肉嫩滑,外皮微脆👍🏼

環境:4/5
環境整潔,排排坐嘅座位佈局。

服務:4.2/5

食物:4.1/5
拉麵好食,小食有驚喜!會提供冰水。
⚠️要收加一服務費

Revisit: YES