2023-03-16
每次行過利東街都會見到附近嘅Mr. Crab by The Captain's House 作為海鮮控想試左好耐啦🤩 今日諗食晚餐嘅時候終於忍吾住行左入去🐾行上樓梯嘅時侯已經覺得裝修好America style我地揀左Set for 2 ($798)見佢好豐富好多野食咁🤩🌊Seafood Combo💕必點嘅海鮮袋 係呢間餐廳最吸引人嘅食物😍可以自由選擇3款海鮮 再揀一種sauce 我地揀左🦐海蝦🦞小龍蝦🦑小墨魚仔 同埋Mr.Crab Cajun Sauce上枱嘅時間係一個好大嘅藍色膠袋 店員係我哋面前搖勻個袋入邊嘅海鮮同埋醬汁 再幫我哋打開埋 一打開已經好吸引 墨魚仔好大粒 除咗海鮮之外仲配有粟米🌽薯仔🥔腸仔 微辣嘅將汁令所有野食都好惹味😋🥣龍蝦湯配餐包龍蝦湯好濃郁好重龍蝦味亦好creamy🦀芝士蟹肉焗意大利燒烤菇上層好多芝士 一切開佢見到烤菇上面勁多蟹肉 食落口啖啖蟹肉🍝新美格蘭白酒海蜆扁意粉扁意粉又用蒜蓉同辣椒炒過聞落食落都好香蜆肉好大隻而且份量好多 正😄💭終於試到美國style嘅海鮮袋 咁食撈左醬汁嘅海鮮係一個好特別嘅體驗食法😚餐廳服務幾好 又提供手套 圍裙好細心
行上樓梯嘅時侯已經覺得裝修好America style
🌊Seafood Combo💕