2019-01-23
期待左好耐嘅放題,終於可以食到啦!難得星期一唔洗返工,一於去瘋狂食食食;今次選擇左Lunch 放題,12:00-15:00,我同朋友12點前就到咗,可以第一檯入座,環境好舒服,安排左4人座位。闊落,good啱坐落就陸續有客人黎,好彩我哋早到,有靚位坐! 第一round,當然係食刺身啦, 為咗避免浪費嘢食,我地兩個人就嗌2 3件!費事做大嘥鬼嘛三文魚,切得好厚,完全無雪味^-^ 好好食,前後嗌左3次,正,完全係食過返尋味跟住就食下sushi la,大喜屋嘅壽司真係好抵讚👍細細舊,唔會超大舊飯,可以食多幾件,食左啲唔同嘅款式,超👍👍我最愛的依然係燒三文魚腩壽司,真係好好食勁愛牛油果🥑嘅我,二話不說就嗌左個牛油果軟殼蟹卷,香脆可口,軟殼蟹脆,配埋牛油果一齊,簡直絕配,一口氣食左兩舊重頭戲嚟啦,海膽手卷,好精緻呀!細細舊,一啖放入口,乾淨俐落!完全係perfect~~ 炸物都好出色,我最愛雞軟骨同埋天婦羅蝦🍤!最後食埋個雪糕🍦食到超級飽嘅一餐,餐廳服務好好,完全無漏單的現象,效率高,上菜速度快!
啱坐落就陸續有客人黎,好彩我哋早到,有靚位坐!
炸物都好出色,我最愛雞軟骨同埋天婦羅蝦🍤!
最後食埋個雪糕🍦