招聘中
時薪
$19,000+
月薪
2024-10-30 403 瀏覽
想食好耐,今日終於食到~安平燒肉~啦。試個最多野食既M5 和牛餐,有104 款野食。燒肉之前梗係set 好個場,拎定調味,呢度調好12 款口味醬,招牌黃金醬、蒜味鹽醬、極上醬油、沙茶醬、台灣甜辣醬、薑味可樂醬、香水檸檬汁、手切蒜片、安平辣椒醬、泰式海鮮醬、五味醬、椒麻口水醬。太多款醬我都試唔哂。最like 黃金醬,係鮮蔬菜汁配台灣麻醬,味道清新,帶有蔬菜的甜味。椒麻口水醬,花椒味濃,口感豐富。我既必食心水❤️嚴選牛舌芯,爽脆、彈牙、柔嫩,每位贈送2條。牛類好多野揀,最鐘意呢幾款,澳洲M5和牛、安格斯牛小排、SRF 極黑一口牛。海鮮類新鮮,超彈牙虎蝦、鹽蒜燒生蠔、鮮甜帆立貝。烤魚干,餸酒一流。墨魚香腸,鮮嫩多汁。小食涼拌鴨舌👍、酥嫩鹽酥雞。黃金泡菜,同埋肉一齊用生菜夾住食,味道好,仲可以解膩。呢度有個台灣小枕頭好得意,燒下會脹卜卜。安平蝦拌飯好香口,櫻花蝦、香蔥、海苔,滷水汁,自己調味,幾獨一無二,惹味,必食。呢度飲品幾多選擇,鐘意自家制冷泡茶,多款口味,桂花烏龍、藍莓果茶、百香果綠茶、四季香烏龍菜。仲有每位+$68就可以Suntory喝到飽啦。
想食好耐,今日終於食到~安平燒肉~啦。

試個最多野食既M5 和牛餐,有104 款野食。

我既必食心水❤️
嚴選牛舌芯,爽脆、彈牙、柔嫩,每位贈送2條。

海鮮類新鮮,超彈牙虎蝦、鹽蒜燒生蠔、鮮甜帆立貝。

烤魚干,餸酒一流。

墨魚香腸,鮮嫩多汁。

小食涼拌鴨舌👍、酥嫩鹽酥雞。

黃金泡菜,同埋肉一齊用生菜夾住食,味道好,仲可以解膩。

呢度有個台灣小枕頭好得意,燒下會脹卜卜。

仲有每位+$68就可以Suntory喝到飽啦。