2019-11-02 278 瀏覽
呢間敏華冰廳開到週圍都係,次次經過都比佢個黯然銷魂飯張poster 吸引住。今日係銅鑼彎決定要食! 入到去諗都唔洗諗,即叫黯然銷魂飯餐,凍奶茶! 我朋友就叫左雜扒飯餐。雜扒飯快得有d 誇張,落單半分鐘就上了😂都幾唔錯,有腸、午餐肉、雞扒、豬扒,但我冇近影,張相都勉強睇到吧😅。 塊豬扒都幾厚切,我偷食左一忽都幾煎得幾香。個黯然銷魂飯就等得耐d, 不過就有d 被過分吹奏了。好食既,叉燒入味到有d 太鹹😂,要撈埋d 飯一齊食先得。杯凍奶茶我叫左正常甜,佢地既奶茶係冇冰既,但我覺得太甜了,我覺得,唔值得比$71 食呢個餐。臨走口痕買個蛋撻食,$7, 酥皮好正,中間有d 太甜。都可以嘅😀

黯然銷魂飯餐

蛋撻