2015-01-29
超級失望,好難食,唔知食緊咩野。朋友話呢間好得意,係同d機構合作。去到見到,確實得意。台都係街邊,天橋底自己服務自己。每日菜式都唔同,選擇都唔多,而且無價錢牌,任自己覺得就俾。3個女仔,叫曬果日所有野食,除左相中3碗,仲有春卷,羅漢果茶,蕃薯糖水。而後者提到3樣都唔錯,但相中3樣就超級難食。1.咖啡雜菜飯,幾辣下,導致食唔出菜d原味,仲有d菜整到好碎好凍,有種食隔夜菜,菜頭菜尾的感覺。薯仔都拌碎真係好奇怪2.木耳米粉,又係冷凍如水,呢個反而乾d, 但我會覺得係,木耳同米粉分開過一過水就上左台,食得出熟左,但咩味道都無。但好彩d菜就咁食都無問題,當白水滾雜菜咯3.唔記得咩名,但成碗都係胡椒粉,胡椒粉,胡椒粉。。。除此之外,分辦唔到啦,最終大家食左2,3啖就無食,成碗放左係度。呢d就係唔去後悔,去左更加後悔。本身預1人100,最尾決定3人200
呢d就係唔去後悔,去左更加後悔。
本身預1人100,最尾決定3人200