2016-11-02 266 瀏覽
平日3點15分去到,估唔到要排隊。咁以為會好快啦,點知排左1個鐘先有得入。重點係一開始我地已經排第一個,即係係一個鐘內無人出過黎。後來終於知道點解要等咁耐,主因係佢出野食超慢囉!叫左梳乎厘pancakes 同芝士pancake,咁menu話要等30分鐘。咁理解既,點知等左成個鐘梳乎厘pancake先到  ,講講個pancake  同日本g字頭果間梳乎厘pancke比較 仲有好大斷距離,pancake  好濕而且無果種空氣既口感,講真比88元食2件質素麻麻仲要用2個鐘等待既pancke  唔多值囉。食完梳乎厘pancake 個芝士流心都未到,咁以為仲整緊啦,點知等左半個鐘先知佢漏單!真心火都黎!唔會再幫趁!如果大家有好多時間浪費既話,歡迎去感受下。
60 分鐘 (堂食)