2019-05-27 8567 瀏覽
最近轉了工作,在北角返工,放Lunch時行行下見到呢間老舖,只賣蛋捲。我見到呢d老店都想支持下,因為而家香港都好少有,而且睇食評蛋捲質素應該幾高。不過每次行過舖頭都寫”額滿”,原來好早就賣哂。唔緊要,見到個價目表有電話,歡迎訂購,所以就打左去訂。我當時係有禮貌地問: 唔該想訂蛋捲,點知個員工既態度好差,佢答: 唔係您話訂就有得訂架喎,唔係今日訂完聽日有得拎架!您要下個月xx號打黎訂,之後再下2個月先有得拎。佢回覆態度好差,其實我唔係話唔可以等,或者唔想下個月打返黎,但佢d員工既態度係令我唔想再打黎訂。寫呢個評價唔係想發洩,只係想話比其他有心想買呢間蛋捲既朋友知道個事實係點,訂唔訂就您地決定。不過我就唔會再打去,有心買野好似比人鬧返轉頭,唯有支持下其他老店。

佢回覆態度好差