2023-11-29 263 瀏覽
期間限定,菠菜手抓餅你又食過味?本來去旺中係想食人氣手抓餅點知比我發現呢間有我好中意既菠菜味,咁特別當然諗都唔諗就試下佢自選中我叫左牛肉漢堡,菠蘿同芝士,而且本身抓餅有蛋同生菜,好似食緊漢堡包咁,但外面變咗香脆嘅抓餅,口感更豐富,同有層次感🤭🤭仲要佢既份量絕對唔少,每樣餡料都係$5咋,好少見到食到底都仲有配料,真係可以飽到上心口,最重要係芝士拉到絲(好重要)❗️❗️另外仲有我每次見到必買既拉絲芝士熱狗棒又係拉絲芝士迷必食,唔好睇佢好似同平時唔同咁就唔好食,佢係好特別,因為除咗拉絲仲有腸,啲腸仔係坊間好少食到既粟米腸,真係不一樣的感覺鹽酥杏鮑菇呢個係店長推介,即叫即炸,熱辣辣又好香脆鹽酥味好夠,真係超Juice,友人都讚好💯👍山楂甘草茶叫呢個野飲真心覺得老闆娘(應該係)好貼心即刻問問我有無黎m,話黎m唔飲得山楂好足料,酸酸的感覺幾好🥰Haha,新野真係試得過,舊野又保持到水準👍👍
期間限定,菠菜手抓餅你又食過味?

另外仲有我每次見到必買既拉絲芝士熱狗棒

鹽酥杏鮑菇
呢個係店長推介,即叫即炸,熱辣辣又好香脆
鹽酥味好夠,真係超Juice,友人都讚好💯👍

山楂甘草茶
叫呢個野飲真心覺得老闆娘(應該係)好貼心
即刻問問我有無黎m,話黎m唔飲得
山楂好足料,酸酸的感覺幾好🥰

Haha,新野真係試得過,舊野又保持到水準👍👍
  • 山楂甘草茶
  • 菠菜手抓餅