2016-05-24
簡約的招牌, 但有令人意外的舒適環境原本book 7點正, 但火車唔知咩事遲遲未開打去推遲15分鐘, 店員非常有禮貌幫手hold枱而且成餐飯環境都非常寧靜, 適合情侶黎拍拍拖Menu十分豐富, 揀野食都花費好一段時間Brewdog@熱情果味第一次飲, 非常易入口, o岩哂我呢D唔太識飲酒但又想試o下o既人Mikeshake@Oreo味呢個奶昔一定o岩好多人飲~清怡、好味但香濃的Oreo味小食@日式餃子~金黃色得o黎無焦底, 皮唔厚, 上菜時都不會貼在一起Pizza@Pepperoni pizza~餅底薄同埋做到個邊位有d脆, 而且佢o既肉腸焗到脆身, 對於唔鐘意食d好似食緊面包pizza o既你, 可以試一試呢道的pizzaPaella@西班牙海鮮飯~上菜時店員夠細心提提我地個鍋仲好熱, 要小心整個飯的賣相和味道極其吸引, 蜆食時仲有少少海水咸味, 青口夠肥美, 大蝦都好甜甜品@Apple crumble~自問不太愛吃甜, 但呢個食落又冷又熱,感覺新鮮