2022-01-25
呢間咖啡店主要係用木系設計,裝修簡單明亮,令人一眼望入店好有空間感,Menu都冇花巧既設計,入面既每個座位都好寬闊而且都會相隔一個一定既距離,真正可以享受一個優閒既下午。至於食品方面,呢度就以咖啡同甜品做主打。我地先叫左佢既Tiramisu Croffle Pops牛角包窩夫,個賣相好靚好岩鍾意打卡既大家,佢食落外面就好脆但入面Keep到軟軟地,仲有份濃郁既奶油味,面頭配有一層厚厚既忌廉加上咖啡粉,旁邊配有一枝小試管可以比客人唧啲咖啡係牛角包窩夫入面,因應大家喜歡既咖啡濃度自由調整味道。之後就叫左杯Latte, 咖啡既拉花一杯係普通既心心圖案一杯我估係佢地logo既圖案佢相比起我飲過既其他Latte感覺都帶有牛奶味但略帶點苦,平時唔落開糖既我都落左小小中和一下,咖啡相比起甜品黎講較為平傭。想優閒食下小甜點既黎呢度都係不錯既選擇,大家可以試試。
Tiramisu Croffle Pops
Latte
想優閒食下小甜點既黎呢度都係不錯既選擇,大家可以試試。