2023-02-12
🌰一枚栗子小鬆餅 $78賣相滿分💯小鬆餅比我想象中有驚喜,口感濕潤,有蛋香味🥞栗子蓉綿滑又唔會過甜😚中間仲有球雪糕🍦成個搭配好有層次😍🍓草莓純白卷蛋 $58蛋糕本身係牛乳味,旁邊有個士多啤梨乳酪醬俾你點🍰蛋糕體厚得黎又唔會乾爭爭,加埋輕盈既忌廉,超級滿足💓🥢木魚花玉子燒 $58玉子燒味道偏甜,沙律醬+照燒汁係唔會出錯既配搭💁🏼♀️🍵草莓奶蓋茶奶蓋好厚,芝士味突出🫶🏻下面個茶底略嫌草莓味唔夠濃🐟鮭魚綜合茶泡丼 $89 (套餐&野飲+$50)比較清新既一個set✨鮭魚份量足夠,配上脆米粒同紫菜,口感豐富🤤跟餐既蕨餅、醃菜味道都唔錯👍🏻🐣南蠻唐揚炸雞定食 $88 (套餐+$30)炸雞超級juicy,肉都好嫩滑😋面頭有滿滿既蛋沙律,蛋味香濃🍳沙律菜都有淋上柚子醋,中和返炸物既油膩🥗我嫌佢份量太慷慨,五大塊炸雞真係好飽😂😂屋子係我好鐘意既cafe之一,佢選擇好多,而且每樣嘢都睇得又食得😻餐廳仲有幾張榻榻米,好適合打卡📸📸推薦大家同閨蜜weekend去食個下午茶,影下相💙
🌰一枚栗子小鬆餅 $78
🍓草莓純白卷蛋 $58
🥢木魚花玉子燒 $58
玉子燒味道偏甜,沙律醬+照燒汁係唔會出錯既配搭💁🏼♀️
🍵草莓奶蓋茶
奶蓋好厚,芝士味突出🫶🏻下面個茶底略嫌草莓味唔夠濃
🐟鮭魚綜合茶泡丼 $89 (套餐&野飲+$50)