2018-08-30 1677 瀏覽
本身好少黎鑽石山, 呢度好似除左荷里活廣場都冇其他野, 咁岩約左個FD係度睇戲, 睇完之後要醫下肚, 佢就帶左我黎呢間拉麵鋪, 我冇諗過係呢個廣場食野都要等位!!!哈, 好彩等左10-15分鐘都有位啦!!!!我地叫左個 $199 二人套餐!!個套餐可以揀2款拉麵/飯 再加3個小食!!!超多小食!!!揀3個真係好困難!!!個個都好吸引!!!不過咁岩佢有小小唔舒服, 所以冇揀到炸野, 最後我地叫左燒牛舌, 燒雞軟骨+燒雞翼, 煎餃子!!! 好豐富!!拉麵好多都要再加錢, 我就揀左個雜錦拉麵 +$15, 朋友就叫左個辛辣拉麵 +$10!!雜錦拉麵好多料, 豬軟骨, 拉麵叉燒, 蟹柳, 昆布, 雞蛋, 粟米…湯底都唔錯, 好正宗, 真係有油係度保持拉麵既溫度!!! 相反朋友個辛辣拉麵就冇咁多料, 淨係得昆布, 粟米同埋辛辣既肉碎, 個肉碎撈埋湯之後都紅曬, 好似好辣咁, 但又唔係好辣, ok好味!!!兩個麵既份量都好大, 真係好大碗!!正!!!至於小食方面就更正!!!燒牛舌薄薄地, 好香牛味!!! 餃子有大隻, 超足料, 又夠熱夠香口!! 燒雞軟骨同埋燒雞翼都係鹽燒, 唔咸, 味道剛剛好, 都

燒雞軟骨+燒雞翼, 煎餃子!!! 好豐富!!

雜錦拉麵
辛辣拉麵

燒牛舌
煎餃子
燒雞軟骨  燒雞翼
至於小食方面就更正!!!燒牛舌薄薄地, 好香牛味!!! 餃子有大隻, 超足料, 又夠熱夠香口!! 燒雞軟骨同埋燒雞翼都係鹽燒, 唔咸, 味道剛剛好, 都係好熱好正!!證明唔係放左好耐求其拎出黎比人食既野!!!重點係d食物上得好快!!勁有效率!!!
雜錦拉麵
辛辣拉麵