2023-09-30 109 瀏覽
‼️(爆雷一間舖)價錢圖文不符‼️❗️如果喺香港想食服務,對唔住,哩間都一樣唔會俾到你,啲服務員態度西過西太后,奇奇怪怪,有啲唔識講廣東話要講普通話❗️前菜得皮蛋同兜細沙律❗️雞煲方面,原來喺生雞肉加一堆五香八角撈咗醬汁上嚟,之後佢俾個Timer你,10分鐘內話煮完,一開始店員都會撈一撈,再同你講兩分鐘要再撈,然後果十幾分鐘都要自己不斷撈,食個雞煲姐⋯自己落廚咁攰❗️出面自取嘢食方面完全唔得,衰過牛乜牛乜❗️海鮮拼盤唔合格,海鮮完全冇味蒸過時,好似食擦子膠,想練牙力,可以一戰❗️卜卜蜆煲勁多沙店員強推話係店舖招牌,招牌要係沙灘撈上黎,啲蜆肉啖啖入口都喺沙,要記住,在座每位要額外加$25(要加一)❗️一路食一路催,上煲冇耐就問要唔要用出面自助區,佢地係有講明,叫我哋慢慢食,但就不停問重用唔用自助區,再一陣,就過嚟埋單,都係叫我哋慢慢食,壓力邊爐❗️所謂88折及21時15分後入座7折都喺噱頭嘢嚟,唔好俾佢宣傳牌呃咗,佢加一服務唔喺跟翻折後價錢,喺跟原價(449)加一再加翻落個折咗嘅價度,完全違反商品說明條例wor,當然佢一句要用放大鏡先睇到嘅「所有解釋權歸於本舖」,你就口同鼻拗啦,最後奉獻一句,咪入間舖交智商

‼️(爆雷一間舖)價錢圖文不符‼️

❗️如果喺香港想食服務,對唔住,哩間都一樣唔會俾到你

❗️前菜得皮蛋同兜細沙律

❗️出面自取嘢食方面完全唔得,衰過牛乜牛乜

❗️卜卜蜆煲勁多沙店員強推話係店舖招牌,

再加翻落個折咗嘅價度,完全違反商品說明條例wor,當然佢一句要用放大鏡先睇到嘅「所有解釋權歸於本舖」,你就口同鼻拗啦,最後奉獻一句,咪入間舖交智商稅啦,兩個人最後要接近800埋單,救得一個得一個
任食邊爐/雞煲
2023-09-30