2023-08-31 24 瀏覽
環境:🪩睇到門口好多人排隊,於是都排埋一份,應該係好食先會咁多人,不過等侯既時間都好快,一陣間就到我,幸好今日無咩做,入到去有人帶位,環境好簡潔乾淨,坐位前都有食法教學同調味料提供🤭🤭傳統石燒:🪩款式較多,對極上原條厚切牛舌芯較為有興趣,平時成日都食牛,今次試下呢款牛舌芯,好爽口有彈性,肉味好濃郁,係好食到停唔到口🤭🤭🪭我再追加一份雞肉串,雞肉燒得好香,試面仲特別加了調味,增加原有風味,好抵食🤭🤭🪩日式泡菜湯好好飲,食左咁多肉,都要飲下湯,煲得好飲又新鮮,剛到枱就好熱,所以等到暖暖地飲就最岩我🤭🤭🪩仲會跟埋飯,營養十足,有湯又有肉,而且呢度既飯係比足料,疊到好高,飯既質感好滑,用上日本米🤭🤭🪭最後當然唔少得飲返支飲品啦,夠晒凍又好飲🤭🤭
環境:

傳統石燒:

🪭最後當然唔少得飲返支飲品啦,夠晒凍又好飲🤭🤭