2018-10-21
見一個人平平地去左依度食 其實早排同屋企人都黎食過 但今次真係好失望好嬲等位等得耐係好正常 始終人手唔夠加上午餐時間 坐低好快有野食 叫左個水牛芝士pizza 同飲品吧 埋單$42 唔收加一都好抵 但可能因為唔加一啦 啲侍應態度真係好差 其實入座到拎餐黎都冇野 最重要係埋單戈陣 先係最嬲 依家冇左單 要自己出去講枱號碼 但枱號碼佢地貼得唔顯眼 真心睇唔到睇錯都唔出奇 我又唔係佢地戈度做 睇錯有咩出奇 咁去到收銀櫃台 依間既一個員工 高高瘦瘦帶眼鏡既黑黑地 極之差態度 佢身上又冇掛名牌 所以唔知叫咩名 應該唔係收銀位戈個黎既 佢黑口黑面咁打張單出黎 咁我睇到咁貴當然話打錯單 咁我都意識到係因為我講錯枱號碼 咁我指番俾佢係邊個位 佢就西面咁話 61號枱下話 咁算 我唔出聲 到佢找錢 又西口西面咁扔啲錢係枱咁 睇到真係嬲 咩態度 我明係忙 但唔係代表可以咁樣對客人 如果俾著你係客人 個員工咁 真係唔嬲都難 希望薩莉亞可以好好好咁培訓下員工既待客之道
希望薩莉亞可以好好好咁培訓下員工既待客之道