接待帶位員,服務態度差,不知所謂,唔講以為佢先係顧客「今時今日咁嘅服務態度唔夠架」呢句說話出現咗就嚟廿年,估唔到接近廿年後嘅今日,2021年,都仲要重提呢句說話攞咗飛,有無明文規定,一定要企定定喺佢間鋪嘅門口,等佢大哥嗌飛?係咪一定要個客人企定定等佢嗌飛?我用程式訂位,無企喺門口,行開咗,一見到屏幕顯示係自己張飛,就同啲職員講喇,點知嗰位大哥帶位員就大大聲講:我頭先好大聲叫咗你張飛,都無人應我,而家無位俾你架喇,門口啲人等咗成個半鐘,我俾佢哋入,唔會俾枱你架喇喂!大哥,你又知我等嘅時間無個半鐘?定係你呢位大哥覺得所有客人都要受你氣?可能 貴公司處事方針:職員至上,等位一定要企喺佢面前等,嗌你張飛時你一定要喺度唔俾位我都唔緊要,因為我唔幫襯你哋,我係無損失的我只係覺得帶位嗰位大哥真係要再培訓而已上次食已經受氣,估唔到今次再受氣以後唔會再幫襯
接待帶位員,服務態度差,不知所謂,唔講以為佢先係顧客

「今時今日咁嘅服務態度唔夠架」

唔俾位我都唔緊要,因為我唔幫襯你哋,我係無損失的

我只係覺得帶位嗰位大哥真係要再培訓而已

上次食已經受氣,估唔到今次再受氣
以後唔會再幫襯
2021-04-14
120 分鐘 (堂食)