2017-10-30 62 瀏覽
今次同🐒食dinner💕,間鋪幾靚同靜,兩個人叫左一個dinner set 另加一碟意粉同甜品,已經好飽😂忌廉湯係一般西餐廳嘅水準。salad個汁好正,酸酸地咁,但我地本身麻麻地鐘意食salad所以冇食哂~但係重點係西蘭花雞肉意粉同埋南瓜蟹肉意大利飯都係超晒班,聽落邚誇張,但尤其個意大利飯係值回票價有突😂😂😂。先講個意粉,佢個汁好濃,有白汁嘅香味,亦都有芝士嘅濃香,但係入口好順滑,唔似其他餐廳咁油利,而且雞肉嘅份量都合理。雖然啲雞肉係鞋左d🤦🏻‍♀️成個麵嘅味道好協調,好好食。男友好鐘意😂🤷🏻‍♀️個意大利飯一上到嚟就知足料,我自己真係超鐘意!💕💕。除左見到好多蟹子鋪係面,粒粒煮到黃色嘅飯入面仲收埋左好多蟹肉,係大大塊既,可能因為我超鐘意食蟹,所以覺得好興奮😂。南瓜汁食到有d粒粒嘅南瓜蓉,好甜,夠晒誠意。雖然d南瓜汁足料又濃🎃,不過完全遮唔到d蟹肉嘅鮮味🤗。成個飯好好食,要同男友爭住食😂😂😂每一啖都好滿足!想再encore ahhhhh🤤到於心太軟,佢朱古力味好濃,真係lava,但係代價係佢只係微暖,唔熱😗配合埋見到有粒粒雲呢拿香草碎嘅雪糕一冷一熱咁食。雪糕好似movenpick既樣,但冇

到於心太軟,佢朱古力味好濃,真係lava,但係代價係佢只係微暖,唔熱😗配合埋見到有粒粒雲呢拿香草碎嘅雪糕一冷一熱咁食。雪糕好似movenpick既樣,但冇佢咁甜,正🤤

最後,杯棉花糖朱古力好似外國嘅朱古力咁,d甜味主要嚟自棉花糖,而朱古力嘅奶味偏重,有佢嘅特色。

成餐飯最值得推介嘅就係南瓜蟹肉意大利飯,西蘭花雞肉意粉,同埋心太軟配雲呢拿雲糕。

大家見到啲size其實真係較細碟😩,但係啲汁好濃,好快飽lol 兩個人食左$270,正常價錢但真係少見地係高質既,食過翻沈味😋😋😂

很重要所以要講3次🐒🐒🐒🐒
2017-10-26