2013-06-10
屋企人介紹呢度既腸仔蛋飯好好味,我都半信半疑,腸仔蛋可以有咩咁特別呀?一行五人泥食LUNCH,我屋企既成員分別叫左豬扒面,招牌咖哩雞飯,腸仔+蛋+雞扒飯,排骨飯。腸仔蛋飯都唔平呀,要成30幾蚊,我就試一試呢個"頹"飯啦!呢度無套餐既,野飲要另嗌,$18起,家人要左好大個玻璃樽既蜜桃汁,凍奶茶同熱奶茶,好大杯!尤其係熱奶茶,簡直係用HUGE板既杯!以上提左好多唔同食物,但我只專心食我既腸仔蛋飯,所以淨係介紹佢啦。貌相好好呀又大碟喎!有3條腸仔已經令我好驚喜,蛋我要左煎太陽蛋,配蕃茄汁。撈住蛋汁同茄汁送飯,正!腸仔爖爖地咁,好味!3條食唔哂,要分D比家人。無影到相:以貌相計排骨飯好差,一大PAT白汁,家人1號話味道都麻麻地。豬扒面得一塊唔大既豬扒,我驚家人2號食唔飽。招牌咖哩雞飯,腸仔+蛋+雞扒飯,見家人3,4號都食得好滋味,YEAH好適合一家人食既餐廳,另外好多客人都有帶埋狗仔泥溜。邊食邊望下海邊,一路傾計一路聽到D狗仔既吠聲,好愉快既假日午餐。NICE!
腸仔蛋飯都唔平呀,要成30幾蚊,我就試一試呢個"頹"飯啦!
以上提左好多唔同食物,但我只專心食我既腸仔蛋飯,所以淨係介紹佢啦。 貌相好好呀又大碟喎!
有3條腸仔已經令我好驚喜,蛋我要左煎太陽蛋,配蕃茄汁。
無影到相:
豬扒面得一塊唔大既豬扒,我驚家人2號食唔飽。
好適合一家人食既餐廳,另外好多客人都有帶埋狗仔泥溜。