2024-09-19 103 瀏覽
見人多就諗住嚟試下,入到嚟枱又冇鋪,難以置信既係自己鋪枱,茶水又冇跟,筆又冇枱號又冇點餐紙又冇,乜都係要問佢先攞嚟,唔知係本人要求太高定點,個人覺得連最基本既野都做唔到屬實有少少過分。講食既野,啲嘢食唔係特別好食,好多都唔夠熱,啲豉油喼汁全部都冇跟,又係要問到先有,仲要係好多嘢都要追佢先攞到嚟。有啲甚至你嗌佢佢係充耳不聞,直接掉頭就走左去。講服務態度,加單嘅時候就勁冇禮貌咁話做乜咁遲先落單,但係入嚟到坐低佢都冇講LastOrder幾時,真係過咗LastOrder咪同人講聲,又唔會夾硬要嗌。好好地氣咁講,人哋都會體諒架,勁冇禮貌咁樣講咁遲先落單係唔知想點,由頭到尾態度同服務都勁差,個樣又勁西,有種佢根本唔想serve人嘅感覺,唔會再嚟第二次。

2024-09-19
下午茶