(非會員)
平時食lunch 去開快餐店,今日想食豪的,去食上海野, 呢頭無咩選擇,就去左京味居食。都唔係第一次幫趁, 不過未叫過客飯,咁就叫左回鍋肉客飯,京爆牛肉客飯,麻婆豆腐同炒鱔胡,加多個酸辣湯。上菜時先知賴野, 原來客飯係碟頭飯,唔係分開既,不過叫左都無辦法啦, 好在味道都o.k.,不過係怪怪地。到鱔胡上,食左一啖,嘩,自問都食得腥味,但都腥到無法入口,好肯定係的鱔出問題,馬上叫個待應了解下, 但係佢態度好差咁問返我地"的鱔係咁味架啦!!" 我話真係有的唔同, 唔信你可以試下, 佢話"我唔試架,咁你想點呀?", 佢老闆係旁邊聽到, 不單止唔了解下件事,重大大聲話"今日賣左好多碟啦,都無投訴!!"大佬呀, 呢的係咩服務態度呀,我地唔係食野無錢比要搵的野出呢批評既人呀, 我只係覺得的食物出左問題想講比佢地知, 客氣的既就換過一碟, 唔係咪客氣的解釋下囉, 結果未食完都走人, 發誓以後唔去!!!