搭輕鐵個陣比佢吸引左 所以就落車試試佢🤪平日都好多人食😰😰 好彩唔洗等位 入面仲有窗口位😍😍 Menu 主要都係分飯、麵同埋小食😎 唔好睇佢細細間 但都好先進 用手機落單~ 快靚正😚 拿拿臨叫野食醫肚😎😜 魚蛋魚片喇沙~ 上台已經勁香..... 仲要望落勁重口味 ! 勁驚喜我地😂😂 麵底叫左油麵撈米粉 油麵好爽口 加埋米粉食 口感又幾得意😂同埋本身海底好濃郁 如果剩食油麵可能會容易膩 所以推薦你地食撈麵✅🤙🏻 不得不提佢既魚蛋超彈牙同爽口🤣🤣 我仲見到有台跌左粒魚蛋落地 彈得勁高同彈左勁多下😆😆😆😆 真人真事之真係好彈牙✌🏻👍🏻 豆卜超級索湯 加上佢個湯真係好濃! 好出色👏🏻👏🏻👏🏻另外叫左個烤雞喇沙😋😋😋 有隻半流心既雞蛋😄😄 一樣湯好濃郁 雖然好重口味 但唔會辣 怕食辣既都可以一試~ 烤雞大大隻 又多件🤣 每件調味唔重~ 好突顯雞既香味☺️ 配落重口味既喇沙 岩岩好😋😍😍 唔錯唔錯~ 檸檬意米水 好refreshing ❤️❤️ 總括黎講 一個麵60蚊都唔洗~ 仲要質素高 真係抵到爛! 住開附近既 你地日後又多個選擇啦😜
搭輕鐵個陣比佢吸引左 所以就落車試試佢🤪

平日都好多人食😰😰 好彩唔洗等位

入面仲有窗口位😍😍

Menu 主要都係分飯、麵同埋小食😎

唔好睇佢細細間 但都好先進 用手機落單~ 快靚正😚
拿拿臨叫野食醫肚😎😜

魚蛋魚片喇沙~

麵底叫左油麵撈米粉
油麵好爽口 加埋米粉食 口感又幾得意😂

另外叫左個烤雞喇沙😋😋😋
有隻半流心既雞蛋😄😄
一樣湯好濃郁 雖然好重口味 但唔會辣 怕食辣既都可以一試~

檸檬意米水 好refreshing ❤️❤️

2021-09-14