2020-05-18
第一次寫食評,真係嬲到忍唔住要寫!首先門外餐牌價錢同放係收銀餐牌價錢唔同!門外標示豬扒包為$35,收銀價牌則標為$45!當然佢地係收左我$45!當日我點了豬扒包、夏威夷火腿薄餅,另分別加了$15轉凍Latte、加左$12轉凍朱古力,一共$130。重點來了,侍應先放下兩杯飲品,侍應話凍朱古力同凍鮮奶,我即刻打個突,凍鮮奶?杯野係奶白到好似鮮奶,我叫既係凍Latte,雖則Latte係鮮奶咖啡,但都唔係奶白到甘呀?(嬲得滯唔記得影相!)飲落好少好少咖啡味=.=‘似飲緊奶多d!跟著來了個pizza,個pizza簡直....簡直係一個笑話,超市既frozen pizza會好過佢!夏威夷火腿?根本係平時食開果d普通火腿!再來個豬扒包,豬扒完全冇味!總括而言,大x樂、大x活、普通茶餐廳都好過佢!甘既質素都可以整野俾人食?!成間店甘既食物質素,係好明顯唔想有回頭客!
成間店甘既食物質素,係好明顯唔想有回頭客!