2021-09-06
之前lunch食過一次,覺得好chill好舒服,空間感好大。點知今次夜晚去,已經轉左手,唔係同一間,d枱放到密質質,已經唔太想坐低,不過我地2個大人湊住個1歲bb就唔想再行尼行去。帶位小姐帶我地去張4人枱,點知一埋去就拉開一邊2人枱,得返一張2人枱俾我地,我即刻黑人問號?我話我bb都要食野架喎,我地得一張2人枱咋?個位小姐先俾返另一半枱我地,感覺上唔當人地bb係人,會唔會太奇怪?然後我地望住menu order, 有一半野都話無,咁點解唔mark係menu度,等人地叫先話無?尼到d野食:1. 蟹餅係翻熱既溫度,又油膩2. 帶子意粉粒帶子係凍既3. 龍蝦湯,ThankGod!係熱既,味道一般,無驚喜4. 黑松露菇意粉,熱既,味道一般,較淡後尾我地俾返feedback, 個廚仲岀尼怒視我地,其實唔接受意見就唔好搞soft opening, 直接開張啦咁,學藝未精不如虛心向學。你既生意會俾到最真實既意見你。
尼到d野食:
1. 蟹餅係翻熱既溫度,又油膩