2023-06-23
<Made in hong kong 啤酒館> ⏩️吐司雞炸雞扒大大塊,無誇張大過兩隻手掌✋🏼好驚喜地炸得外脆內軟,雞肉好多汁滑嫩,脆皮薄而且食落完全唔覺得𠝹口,質素好過一啲炸雞連鎖店。吐司蛋香味同鬆軟度俱全,更加係錦上添花。⏩️脆邊漢堡 TAP’s Smash burger足料既雙層牛漢堡,原來用上本地屠宰既免治牛,食落好juicy,配埋車打芝士簡直一流🧀⏩️卡津煎蝦帶有卡津辛香味既煎蝦晶瑩爽口,送啤酒食好開胃上癮🍤⏩️ Citrus Trance去呢間啤酒館點少得飲佢哋既少爺啤品牌啤酒! Citrus trance係少爺啤酒廠釀造既Gose酸啤,飲落係苦中帶酸、微微甘甜既葡萄柚風味。非常易入口,女士一定鐘意。⏩️ Mango x Pineapple x Passionfruit Smoothie Sour Ale唔似一般液態啤酒,呢杯進口啤酒係好濃稠,literally smoothie質感既啤酒。好鐘意佢濃烈熱帶果香既香味,個aftertaste 好香好香🥭 整體餐廳坐落好舒服,而且本地及進口啤酒款式好齊全,岩晒一大班朋友一齊去食!
⏩️吐司雞
⏩️脆邊漢堡 TAP’s Smash burger
⏩️卡津煎蝦
帶有卡津辛香味既煎蝦晶瑩爽口,送啤酒食好開胃上癮🍤
⏩️ Citrus Trance