2022-05-03
朱古力控一定要去試下!好多朱古力野揀,全部都好吸引😍72% Dark chocolate petite cake $48呢個cake好好味😍好朱古力味好smooth!又唔會太甜!裡面亦有少少脆脆,very nice!三重朱古力酥 $28原本對呢個都好期待,寫住三重朱古力😍可惜試後發現有點一般,外皮個朱古力皮原來係脆皮,但整得太硬了唔係脆,咬開裡面亦唔係好濃朱古力味,好一般S.O.C.(hot)$55呢個係佢地既signature chocolate drink,好濃郁朱古力味,第一淡覺得好好飲👍🏻不過都係偏甜左d,飲多兩淡就好漏,加上配搭其他都係朱古力味甜品就會覺得太heavy太甜,會飲唔到落去溫馨提示,如果叫左全部都係朱古力甜品比較適合配一杯tea而唔係呢杯😂
三重朱古力酥 $28
S.O.C.(hot)$55