2023-05-31
灣仔船街有間紅白色簡約設計,主打唂咕系列飲品🍫搜羅各種優質可可豆來自不同產地.所有飲品即叫即製,當中奶類更可自選,自由配搭既香濃又有不同口味亦各有特色!朱古力含天然抗抑鬱物質會令人產生快樂的感覺,香港人工作繁忙又多煩惱,想趕走憂鬱情緒,提升愉悅感大家行過不妨試試~😚身心都必定放鬆一下🔸Ice Cocoa Coffee ($63)濃厚唂咕味,淡淡苦澀及香濃,並不是平時飲開可可死甜嘅味道,加上融和咖啡味更突出.店員推介選用全脂奶,入口更順滑🔸 Early Grey Chocolate ($68)熱飲表面灑上招牌咕唂仔圖案,非常可愛💛伯爵茶朱古力採用坦桑尼亞可可豆,帶花香及Fruity.入口整個口腔充滿香濃伯爵茶味,過後仍徘徊濃郁氣味,令整杯朱古力飲品更昇華
🔸Ice Cocoa Coffee ($63)
🔸 Early Grey Chocolate ($68)