2021-09-23 185 瀏覽
今日去開杏花邨附近,順便行吓杏花新城。大約一點鐘肚仔餓,於是去咗商場間 Cafe Paradise 食午餐。我點了 lunch set, 二號餐,6分厚切西冷牛扒配燒汁,配菜我選擇跟薯菜。因為太肚餓關係,我加點了蜜糖雞翼。塊西冷扒非常大,我估大過張家朗隻手掌。而且真係厚切,好有肉地。配菜薯仔要讚讚,好好味,唔係 cheap cheap 炸薯條,薯仔一開二,如果俾多幾件就好嘞。雞翼美味可口,肉質滑溜,容易入口。蜜糖甜甜哋配上雞翼好有 BBQ 感覺,值得推介。食餐我一定會叫奶茶,這間食店奶茶(餐茶)都好大杯,好滿足。服務方面,食店員工服務殷勤,有禮貌,工作快手。我估食店應該有對員工培訓,因為不是個別服務周到,而是位位員工都做到嘢。真心抵讚!
食午餐。

我點了 lunch set

食餐我一定會叫奶茶,這間食店奶茶(餐茶)都好大杯,好滿足

服務方面,食店員工服務殷勤,有禮貌,工作快手

午餐