2021-09-22 305 瀏覽
位於大窩口村屋咸田村嘅木馬茶座,環境清幽,距離大窩口地鐵站A出口大概只有幾分鐘嘅步行路程,開業無幾耐,就已經好受附近村屋居民又或者旁邊兩個私人樓盤嘅居民嘅喜愛~室內裝修簡約,除咗室內嘅座位之外室外仲有一啲座位方便帶寵物又或者吸煙人士使用。落單採用QR code,好方便。員工好多個都係附近居民,好有人情味🥰食物方面就同茶餐廳差唔多,早餐、下午茶、午餐套餐、常餐或者其他小食諸如此類都有。我就叫咗兩款唔同嘅全日早餐🥣$58全日早餐A有:雞扒、法蘭克福腸、煙肉、炒蛋、蕃茄同埋牛油多士,加$5可以轉牛角包🥐全日套餐B有吉列魚柳、法蘭克福腸、煙肉、炒蛋、蕃茄同埋牛油多士,另外加多$10仲可以有埋沙律🥗兩款份量都好大,味道都唔錯😋好立克紅豆冰(套餐特飲加$6)同一般嘅紅豆冰唔同,變咗做好立克底配搭粒粒紅豆,雖然好邪惡但係好甜好好飲~見到有啲三文治同埋菠蘿包系列都好有興趣,下次再嚟食下先~

我就叫咗兩款唔同嘅全日早餐🥣$58

全日套餐B

好立克紅豆冰(套餐特飲加$6)

見到有啲三文治同埋菠蘿包系列都好有興趣,下次再嚟食下先~