2021-03-06 705 瀏覽
今日同朋友去晚餐揀咗呢度,佢其實都幾多選擇嘅,有一般Cafe有嘅意粉類啦、扒類啦仲有丼飯,嘢飲就普通茶餐廳嗰啲檸茶檸水咖啡奶茶☕️其實已經唔算多人,而且我見隔離枱都有人走緊,但係就都等咗好耐起碼20分鐘以上先有餐,咁因為店面加埋廚房得三個人,咁都理解嘅小店少人手,但係唔該喺樓面各位同事都要留意周圍因為已經係咁舉手見佢企喺度又唔係忙但都唔望過嚟 令我諗起去飲茶嗰啲樓面叫極都唔應差唔多 呢度嘅服務可以改善吓留意多啲周圍有冇人想叫嘢或者問嘢囉食物意粉方面不過不失普通一般大路嘅忌廉汁三文魚意粉,價錢都係大路嘅價$80up一個餐包杯飲品,但係杯奶茶就真係太恐怖啦超級超級苦澀 呢個真係要改善下點解可以沖奶茶沖得咁難飲 無言

無言