🎀東京過江龍天婦羅專門店 進駐屯門😋🎀🕯️店名* #天丼🕯️🔮地址*屯門屯隆街3號屯門市廣場2期1樓19號舖 🔮🗾分店地區🗾 屯門,元朗,紅磡,將軍澳,青衣💰價錢$198 已加一(2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_屯門剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_天婦羅#pickyme_日本菜➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵店面到店內都十分有日式感覺店外會展示菜式的模型 十分真實 好吸引食慾桌椅採用木製 燈光使用黃燈 增加溫暖感音樂為日式純音樂午餐食既時候都比較多人 有d嘈吵🍽️食物質素🍽️過黎食之前都有睇過好多食評 好多都贊不絕口 同埋話性價比好高😯仲話分量好多 令到我都期望好高 可惜期望越高失望越大😶唔係話難食 但未去到勁好食 有待進步!👀評分💖💖💖🪄巨星天丼 $85上到黎覺得分量偏小 天婦羅睇落好大舊 入面有黑虎蝦,本菇,魷魚,帆立貝,蟹柳,四季豆及紫菜既天婦羅 覺得甘多款蟹柳天婦羅系幾唔錯 食得出唔係平野 好厚實 而且大部分天婦羅皮薄 唔會太油淋淋!但最期待既蝦天婦羅反而覺得炸皮偏厚 食得出唔係同蔬菜一樣就甘包一層薄炸皮 反而系掩
🎀東京過江龍天婦羅專門店 進駐屯門😋🎀

🕯️店名* #天丼🕯️
🔮地址*屯門屯隆街3號屯門市廣場2期1樓19號舖 🔮
🗾分店地區🗾 屯門,元朗,紅磡,將軍澳,青衣
💰價錢$198 已加一(2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

午餐食既時候都比較多人 有d嘈吵

🍽️食物質素🍽️

👀評分💖💖💖
🪄巨星天丼 $85
上到黎覺得分量偏小 天婦羅睇落好大舊 入面有黑虎蝦,本菇,魷魚,帆立貝,蟹柳,四季豆及紫菜既天婦羅 覺得甘多款蟹柳天婦羅系幾唔錯 食得出唔係平野 好厚實 而且大部分天婦羅皮薄 唔會太油淋淋!但最期待既蝦天婦羅反而覺得炸皮偏厚 食得出唔係同蔬菜一樣就甘包一層薄炸皮 反而系掩飾佢蝦既大小😂

👀評分💖💖💖💖
🪄天婦羅蕎麥麵$86
天婦羅有黑虎蝦,茄子,蟹柳及四季豆 .呢一個反而比起飯抵食d尤其系天氣熱果陣 蕎麥麵冰冰涼涼 食落感覺好正😋附上蕎麥麵汁 都唔錯🙈我就無配到蔥及wasabii~但都係同以上一樣 蝦天婦羅都係炸皮小厚😵其餘炸得唔錯 欣賞佢四季豆炸完都唔會太乾身😇

額外加配
忌廉$9

另外值得一提系餐廳本身有無限refill麥茶 個人覺得佢麥茶味道幾濃郁 幾有茶香味 如果本身唔中意飲甜野其實都可以唔洗額外加配野飲(因為價錢都小貴🙊)

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️