2018-05-02 286 瀏覽
你東大街有乜好食?可以入嚟小豬豬麵包店,你會有一個意外驚喜:點解麵包可以係咁嘅?小豬🐷麵包店最出名嘅有D24榴槤做嘅榴槤流心包同芒果流心包。星期六是有排隊買。最近仲出埋人氣no1 嘅中大檸檬批,新鮮檸檬皮同檸檬汁製造,冇加任何檸檬香油,食咗異常清新令你有一種返到中文大學校園,回到那些年的感覺。不過好多時買斷,因為全handmade除此之外,最出名嘅仲有熱情果包用街市買嘅新鮮熱情果製造。斑斕咖咉包,面頭係椰絲香噴噴,入面有斑斕再加咖吷,食落有三重口感!仲有三重芝士竹炭包,同意大利日曬番茄乾做嘅蕃茄芝士包。法包方面,用足料,超多紅莓同橙皮乾同合桃粒好味得來唔甜,好有heart and passion 的麵包店

除此之外,最出名嘅仲有熱情果包用街市買嘅新鮮熱情果製造。
  • 榴櫣流心包,芒果流心包,中大檸檬包
  • 熱情果包
  • 紅苺橙皮合桃包