餐廳: 東昇樓海鮮酒家
資訊:

耐唔耐都會出嚟同班姊妹聚會一次,多數係佢哋揀地方,今次佢哋唔知點解揀咗呢間咁遠嘅餐廳,真係唔係一般的遠,係超級超級遠!!!如果想去呢度,首先要搭去東涌港鐵站,然後再轉巴士,然後再行一段路,感覺上除咗附近居民的人之外,應該冇乜人會去,除非有揸車,不過揸車都唔算好方便!環境同服務都係一般,冇話特別出色,不過都唔算極差,中等,合格,可能因為佢哋都唔憂做,所以真係冇乜特別⋯食物方面,同一般大排檔質素冇乜分別,合格,算係好食,不過價錢都唔算好平,有新鮮海鮮,好巨型的象拔蚌,可以做刺身整體合格,正常,中間,中等。無聊想試咪試吓,時間多都可以入嚟試吓。

整體合格,正常,中間,中等。
無聊想試咪試吓,時間多都可以入嚟試吓。