住左東涌咁多年先第一次黎食,之前真係走寶!小編早排喺其他app見到呢間泰國餐廳,之前都唔知東涌有間咁有特色嘅餐廳。我就book定位,平日晏奏同幾個朋友黎試。.入去坐低就有碗清湯比你飲,服務好,店員都好友善!.✅咖哩海鮮農夫包(小)Curry w/ seafood on farmer bread $148 :咖哩完美!加左好多蛋,唔會濃到濟,食多多都唔漏🤤個包邊烘到脆,同咖哩一齊食係無敵!海鮮份量又多又大件🦐青口真心巨型!呢個農夫包滿分💯.✅鹽燒鰂魚 Grilled carpfish w/ salt $118 :外面燒到好香,入面啲肉超級嫩滑😍點埋啲清清地嘅酸甜醬,好好味!.✅椰青 Fresh coconut $32 :食泰國餐必飲椰青🏝呢個真係超級大個!好抵!.最後埋單唔夠$300原本祿唔到卡,不過老闆娘好有人情味,破例比我地祿🥳
入去坐低就有碗清湯比你飲,服務好,店員都好友善!
咖哩海鮮農夫包
鹽燒魚
✅椰青 Fresh coconut $32 :
食泰國餐必飲椰青🏝呢個真係超級大個!好抵!
2019-11-30
咖哩海鮮農夫包