東涌近年開左好多新食店,為東浦居民帶來不少選擇,除左東薈城個邊既大型商場,響富東商場個邊都開左好多新食店,今日下午同朋友們一齊試下開左無幾耐既CAFEHOLIC,CAFEHOLIC裝潢都唔錯,LUNCH SET HK$60-80不等,包一主菜+餐飲,如要餐湯,加HK$8就可以。一行五人,點左3個LUNCH SET 再加PIZZA同意大利飯,餐湯-每日一款精選,今日係意大利雜菜湯,材料豐富,熱辣辣,好重蕃茄味道,好味。LUNCH SET X 1@香煎黑椒汁牛扒飯-味道OK,份量足,牛扒也入味,沒有根,可以一試。LUNCH SET X 2 @海鮮意粉-材料有蜆肉,魷魚同蝦,雖然材料略少,不過味道可口。LUNCH SET X 3 @蕃茄雞肉長通粉,呢個非常好吃,用鮮蕃茄做汁料,多汁味濃,正。忌廉牛肝菌汁什菌意式飯,材料多而入味,吃前灑上芝士,味道芬香。巴拿馬火腿芝士PIZZA-賣相一流,材料多,不足既係批皮較薄,料太多,不夠脆,沒有食PIZZA既感覺。餐飲-即磨咖啡,很香很濃,味道不錯食物雖然沒有驚喜,但服務很好,價錢也不貴,我覺得應該給它一個讚,希望它越做越好,令小店也可以繼續生存。
餐飲-即磨咖啡,很香很濃,味道不錯
2014-03-01
10 分鐘 (堂食)
  • 忌廉牛肝菌汁什菌意式飯