2021-10-25
繼上一次入東涌都有一段時間喇,今次入黎試下呢間特色西餐廳😍餐廳有weekend brunch選擇,非常適合weekend同朋友入黎chill下🥰 頭盤嘅cob salad粟米清甜,配上千島醬,又清新又開胃!主菜揀左fish and chips,賣相好吸引,魚扒厚身大塊,而且炸得好香!炸粉部分唔多,食落啖啖魚肉,口感嫩滑,外脆內軟,非常recommend!另外我地單點叫左chicken burger,雞扒厚實,外層炸得香脆,內層多汁juicy,配以香辣嘅墨西哥辣汁,非常惹味!最後以甜品作結,好開心個朱古力蛋糕唔甜,擺盤有點有趣,但味道非常好🤤難得weekend又點可以唔叫翻兩杯cocktails chill下?upper deck’s martini聞落好香水果味,vodka加入蜜瓜、檸檬同桃,味道較清新而且帶點甜味,好啱女仔飲;而american martinez嘅酒味較重,朋友覺得味道偏苦,但我個人好中意呢個味道🍹另外值得一提,餐廳嘅staff都好友善,服務態度都好好,加分💯