呢間餐廳一直都好評如潮,一直都未有機會試!趁今日難得嚟東薈城買野,當然要食埋呢間Banchan and Cook先返屋企啦🥰墨魚大蝦魚籽意粉啲墨汁好濃好香,意粉內夾住啲菇和墨魚,令到每一啖意粉食落口更有口感!蝦同魚籽都好足料!絕對係誠意之作😋👍🏻玫瑰醬芫茜大蝦蛋包飯個玫瑰醬真係好好味,配返個蛋真係好好味😋 個蛋的生熟度啱啱好,果然係食蛋包飯嘅專門店!炸雞拼盤 (原味+甜辣+柑橘)炸雞非常之Juicy!我哋叫嘅呢三隻味道,除咗食到原味本身的質素,有酸,又有辣,好開胃,一啲都唔膩!小甘筍芝士蛋糕淨係望個蛋糕造型已經好吸引!芝士蛋糕好濃郁,啲芝士香味將住成個嘴,掂!朱古力咖啡鍾意Mocha嘅一定喜歡,朱古力同咖啡同埋cream啲比例啱啱好 !紅豆鮮奶我本身好鍾意食紅豆!紅豆味夠香甜,同啲鮮奶直程非常夾,令人懷念的味道!我好鍾意呢杯紅豆鮮奶,下次你一定會再飲😋👍🏻啲食物樣樣都好好味!價錢合理!擺盤又擺得靚,下次帶埋仔女黎食先🥰
呢間餐廳一直都好評如潮,一直都未有機會試!

墨魚大蝦魚籽意粉

玫瑰醬芫茜大蝦蛋包飯

個玫瑰醬真係好好味,配返個蛋真係好好味😋
個蛋的生熟度啱啱好,果然係食蛋包飯嘅專門店!

炸雞拼盤 (原味+甜辣+柑橘)

小甘筍芝士蛋糕

朱古力咖啡