2023-02-02
聽朋友介紹呢間海鮮放題,大膽前來一試,因為人均消費700港元除了酒店的自助餐未試過放題如此漂亮的數字。哈哈,可能本人平時較節儉。此次目的當然係為咗長腳蟹松葉蟹啦,仲有免費湯低足料椰子雞煲。落單後職員姐姐會端上一隻大約4-6斤蟹🦀️,記住係原隻未開的。我作為食客見到當然係好興奮啦,隻蟹model不停被📸️。對唔住,之後就要入廚房受刀切之苦🥱。未湯好之前會先俾大家食椰子雞和一些自助食物。你哋記住不要給雞弟兄所迷惑,因為很好味,食多咗就無位裝蟹🦀️落肚㗎啦!哈哈哈來到呢度👈,我想講我係有遺憾的,點解隻 蟹除了拍照係完整無缺,湯完之後剩下腳上檯,我重復問三次唔見蟹蓋,職員回復蓋無膏所以不提供,Recall三次蟹都無蟹蓋。你哋自己諗喇!可能是我太完美主義吧🥱總結,會有食物70-80分,服務有90分,價格可接受,略貴。