SAVVY

【極尚海鮮自助餐5折】.勁靚聖誕甜品區.呢間自助餐應該係我去過之中,坐得最舒服環境最闊落嘅一間。回本位一定係凍海鮮,呢個極尚海鮮盛宴係逢星期五先有供應,包括有龍蝦、雪蟹、小龍蝦,同埋最重要嘅阿拉斯加帝王蟹!全部都係任食。帝王蟹腳已經斬好晒一段一段,用筷子輕輕篤出嚟就食得,啖啖肉。日式刺身係會放晒喺個大拼盤上面,好少見呢種方式,質素都唔錯。呢個聖誕甜品區靚得超誇張!勁有心思,每款甜品都充滿聖誕氣息,旁邊仲有個朱古力噴泉區。熱葷區有燒澳洲牛肉,仲有烤連骨火腿。同埋呢度會有比較多亞洲菜式,印度同泰式嘅食物水準好高!去到尾聲仲有專人逐枱逐枱整朱古力脆皮雪條,可以自己揀唔同嘅topping。🎄官網預訂5折優惠周五極尚海鮮盛宴 6:30pm – 9:00pm折後連加一:$546/位
【極尚海鮮自助餐5折】
.勁靚聖誕甜品區.

🎄官網預訂5折優惠
周五極尚海鮮盛宴 6:30pm – 9:00pm