2015-07-07 724 瀏覽
係對面食完台灣蛋餅諗再食多少少野,見到呢間野有唔少正評心諗唔會差得去邊啦,點知中哂伏!!!都唔知d正評係咪買返黎!連我十年都唔寫食評都忍唔住要畀個負評佢免得其他再人畀佢搵笨!首先呢間餐廳絕對唔係$101-$200,所有串燒細細串都三十蚊起,想食得飽要每人$300起。最攪笑係大部分串燒都係兩串起,可能我見識少啦,我真係未食過日式串燒唔係一串串點,咁即係逼我點少幾樣蟹籽沙律$58-青瓜同紅蘿蔔唔係切絲,竟然係切條蒜香牛肉$38x2-無牛肉味無蒜香味,又油淋淋仲要好實芝士牛肉卷$32x2-一個字“蘇”,未食已經好勁既蘇味,唔講以為係羊肉露筍豬肉卷$34x2-一般 no comment見唔對路食完4樣野埋單果時仲更加覺得中伏,一睇張單發覺收多左樣叫appitizer,問一問先知原來一坐低果碗我地掂都無掂過既無醬青瓜沙律要收差唔多三十大元?!跟手個waiter就指住個餐牌話餐牌寫到明要收錢。最興係佢地由頭到尾都無講過果碗野要收錢,佢講果果碗野係沙律我仲以為係要黎送酒。睇真d餐牌只係一細行英文'priced fresh salad will be served, 10% service charg

蟹籽沙律$58-青瓜同紅蘿蔔唔係切絲,竟然係切條

蒜香牛肉$38x2-無牛肉味無蒜香味,又油淋淋仲要好實

露筍豬肉卷$34x2-一般 no comment

?!跟手個waiter就指住個餐牌話餐牌寫到明要收錢。最興係佢地由頭到尾都無講過果碗野要收錢,佢講果果碗野係沙律我仲以為係要黎送酒。睇真d餐牌只係一細行英文'priced fresh salad will be served, 10% service charge',亦都無寫明要收幾錢,感覺好似畀人老屈…我真係未食過日本餐廳收茶芥,不如收埋茶位啦笨

更貴更平既日式串燒我都食過,不過就係未食過畀呢間餐廳更難食既日式串燒
2015-07-07