2024-03-19
佢係香港第一間用茶做果凍既茶飲店,吾想成日飲野都加珍珠,寒天之類既,可以試下呢度既茶果凍🤓仲要間鋪夠大間,左右兩邊都有位可以坐低慢慢飲,打下卡.👁🗨黑芝麻凍撞奶 (7/10)💲48.➰本身冇諗住叫,因為飲完會好飽,但最後都不敵誘惑😂杯野飲既奶味同黑芝麻味同樣濃郁突出,飲既時候,間中都會食倒啲黑芝麻碎粒,入面仲有舊黑芝麻凍,滑嘟嘟,有微微黑芝麻味😇初初飲第一兩啖既時候,仲有啲感覺似食緊黑芝麻豆腐既產品咁😂不過咁大杯又有奶,真係最好搵人一齊飲😶🌫️.👁🗨金桔檸檬金萱(7/10) 💲30 + 5 (茉莉綠茶凍).➰可以揀冰量同甜度,我叫左微甜同少冰,不過好似有啲啲甜,如果無糖可能會更好🥲金桔檸檬味好出,酸度亦都夠哂,茶味幽香😬另外仲加左茉莉綠茶凍,大大舊,份量都幾多,好滑身食得出茉莉綠茶既果種甘香味,幾吾錯🤓.🔛 整體評分(7/10)
👁🗨黑芝麻凍撞奶 (7/10)💲48
🔛 整體評分(7/10)