2010-09-08
之前係度睇過呢間野既食評, 見都好多好評於是尋晚就試下叫左個外賣大胃a餐, 簡左一個墨西哥香辣pizza, 炸雞, 小食拼盤同餐湯接電話個小姐話預番一個鐘頭到送到, 真係一個鐘頭, 雖則冇早到, 但係都冇遲到喎 先食左個炸雞, 好味! 入面既雞肉唔會好似出名尊做炸雞個間咁林, 味道都係好的!小食拼盤入面有雞翼, 春卷, 咖哩角同魷魚圈, 魷魚圈入面真係魷魚, 而且仲係食到有魷魚味, 唔似得其他呢類店既魷魚圈只得個粉既味 good!咖哩角就唔係好咖哩味, 不過真係脆架喎, 唔會好似其他店咁成個鐘先到就林晒春卷都係脆既 雞翼係香茅味, 一食就食得出啦, 個皮乾身, 可能人地會唔鐘意, 但係我本身就如果係呢類味既雞翼我會鐘意個皮乾身d, 因為好似入味d, good!個pizza就冇我叫開既另外一間咁辣, 我本身鐘意食辣野, 呢個就唔夠辣, 不過一般出面話辣既野都唔會辣得去邊我都明既, 咁鐘意食辣而又唔食得好辣既人, 呢個就岩晒啦~我地兩個人食, 都食唔晒, 個餐應該係比三個人食既, 因為餐湯有3個總括: GOOD!!!不過掛住食, 冇影相
春卷都係脆既
總括: GOOD!!!
不過掛住食, 冇影相