2024-03-17 11 瀏覽
之前已經聽朋友講話呢間嘅可麗餅幾好食,所以佢特登帶我去食lunch🥰鹹嘅就揀咗黑松露帶子crepe,上面放黑松露醬,等食客可以自己控制份量,入面用咗白汁,帶子係比較細粒嘅嗰種,方便一口入咀,夾埋一齊嘅味道唔錯甜既揀左tiramisu ,入邊有濕潤嘅手指餅,芝士cream 比較少,整體嘅感覺唔會太甜,微苦,呢款會再突出餅底嘅蛋香Ruby chocolate latte:非常少食店會提供紅寶石朱古力飲品嘅選擇,入口先感受到朱古力嘅微酸,之後係咖啡既微苦,味道上好有層次Nutella Hot Chocolate: 呢款會比較甜,但上面既cream溶化落朱古力之後,味道都係好正同濃郁